Fysioterapia

Fysioterapia on toimintakyvyn, terveyden, liikkumisen kehittämistä ja ylläpitämistä. Fysioterapian avulla voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön akuutteja ja kroonisia kiputiloja sekä erilaisia rasitus -ja liikuntavammoja.
Fysioterapia sopii kaikkiin kehon kiputilojen ja vaivoihin.

Fysioterapiassa korostetaan yksilön omaa aktiivisuutta ja ennaltaehkäisyä kuntoutusprosessissa. Fysioterapeutti tutkii asiakkaan, arvioi liikkuvuutta ja pyrkii löytämään ongelman aiheuttajan erilaisten liikkuvuutta ja toimintakykyä mittaavien testien ja tutkimusten avulla. Fysioterapeutti ohjaa ja neuvoo omatoimisten harjoitteiden tekemisessä. Terapeuttinen harjoittelu ja aktiivinen fysioterapia on erittäin tärkeässä osassa kuntoutuksessa ja vaatii myös asiakkaan omaa motivaatiota ja aktiivisuutta.

Hoidon lopputuloksen kannalta on tärkeää noudattaa fysioterapeutin laatimaa harjoitusohjelmaa, tätä ei voi korostaa koskaan liikaa. Fysioterapeutti arvioi hoidon edistymistä jokaisella fysioterapiakäynnillä. Toistuva, kriittinen ja analyyttinen arviointiprosessi mahdollistaa hoidon tarkoituksenmukaisen edistymisen.

Meillä on käytössä täysin uudet, erinomaisen kattavat tilat asiakkaiden kuntoutusta ajatellen. Suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Kaikki laitteet on suunniteltu niin, että ne ovat myös sellaisia, joita voin käyttää aktiivisesti asiakkaiden kuntoutuksessa.

Olemme Kelan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.